september 2011

FANS KRANGLER OM JUSTINS NYE CHRISTMAS ALBUM


Heei

 

Oii se heer

Bieber Fans Fight Over Christmas Album

Jeg tror de krangler om at BieberArmy fikk  en forhåndsvisning av sin nye juleplate....

Bieber Fans Fight Over Christmas Album

Jeg er enig med det h*n som skrev stop hating @Armybieber ! were meant to be s family , you should be happy for them!

Er du enig?

PS: Nyet bilde av Justin 

Bieber Fans Fight Over Christmas Album

Det var fint! En dag er det det norske flagget Justin skal holde og som er signert av mange fans!

Bieber Fans Fight Over Christmas Album

Skulle ønske jeg kunne ta bilde med han!

Vil du ta bilde med han?

HISTORIE DEL 19


Du så  Pattie å løp til henne. Du klemte henne hardt. Hvor er Justin sa du til henne. Hun pekte på rommet ved siden av dere og du løp inn. Der var Justin bevist løs?.

Justin var ikke bevist løs i det heletatt han lo deg og kline med ei jente. Justin så at du kom inn så han rev seg løs. Ehmm..Hei DN! Heee..heei  sa du fort og smilte til Justin og hun jenta som klinte med han. Hun så kjempekjent ut . Du strak ut armen din for å hilse, men henne tokk ikke tak i den og bare sa hei jeg er Selena sa hun og smilte falskt til deg. DN sa du til henne mens du trakk armen din tilbake.Er det Selen Gomez? Tenkte du. Går det bra Justin da du fort for å få bort den pinlige stemningen. Ja det går mye bedre nå du er her sa han og blunket til deg med det ene øyet. Selena bare bitchblikket deg og sa Justin jeg må gå nå og husk ikke finn på noe tull sa hun meds hun så på deg. Selena gikk bort til Justin og kysset han på kinnet og sa pass på deg selv gutten min. Oi sa hun nettopp gutten min? Er de sammen? Justin så bare på deg mens Selena snurret hodet hans mot seg selv og kysset han denne gangen på munnen og du kunne se at Justin ikke ville. Hun trakk seg tilbake og gikk ut døra. Du bare satt der å så rundt deg. DN jeg beklager sa Justin mens han reiste seg. Han kom bort til deg  tokk tak i hånda de og sa DN det var ikke meningen at du skulle se det der, men jeg vet ikke hvorfor Selena var sånn. Er dere sammen sa du mens du så ned i bakken. Det tokk litt langt tid til han svarte. Nei DN vi er ikke sammen sa Justin etter ca 5 sekunder. Justin hun kalte deg gutten min! Ja jeg vet jeg fikk også sjokk sa han mens han nærmet seg. Justin jeg fikk ikke sjokk jeg bare lurte sa du til han og slapp han. Han tokk tak i hånda de igjen og kom nærmere. I det du skulle dytte han vekk så traff leppene deres. Han hadde varme og deilige lepper , men det som var rart var at jeg fikk sommerfugler i magen. Du trakk deg tilbake og så på Justin lit trist. Og det kunne han se. DN hvorfor er du så trist? Gjorde jeg noe feil? Først kysser du Selena så kysser du meg? Justin bestem deg! Sa du til han fort og høyt. Du gikk ut døra og kunne høre at Justin ropte noe etter deg. Du gikk ut å så at Pattie satt på en stol og ventet på at hun kan gå inn til Justin. Men du kinne ikke se foreldrene dine.Du gikk bort til Pattie og smilte til henne. Hun reiste seg og sa DN hva skjedde der inne når Selena var der. Ikke noe hvordan det? Selena så sur ut når hun kom ut. Var Selena sur tenkte du. Men i det du skulle spørre om hvor foreldrene din er så kom de inn døra med Tanya og etter Tanya kom 4 personer til???

Meer?

 

DEVON WERKHEISER AS JUSTIN BIEBER, GREEK


Heeeihoo! Beliebers

Hahahaha...morsomt daaa!

NYE BILDER OG LILLA UNDERTØY


Heei her kommer det noen nye bilder fra 

Justin Bieber på et Chick-fil-A kjøretur gjennom hvor en sexy kvinnelig fan stoppet ham for en stund. Senere dro Justin og hans venner å gjøre en video sketsj av ham slåss med en gruppe bøller. Han viste også av seg lilla undertøy.Bilder: GSI Media.

Justin er ønsket av så mange kvinner, forhåpentligvis han holder sant! #OUP


Justin Bieber Purple Undertøy showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

 

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Justin Bieber Purple Underwear Showoff

Fineeeee bildeeer??

SELENA OG JUSTIN STØTTER DEMI


Heei NB: Det er ikke tatt fra (www.bibses.blogg.no)

Selena Gomez Støtter Demi @ Konsert

Selena Gomez Støtter Demi @ Konsert

De koser seg ser jeg!<3

JUSTINS DUKKE


Heei

Har du dukken? Jeg vil også være med i reklamen!

HISTORIE DEL 18


Srry 0 blogging men hadde stor prøve!

Hei sa hun glad. Du gadd ikke å svare så su løp opp på romme ditt. Plutselig rant det tåre ned. Du slo på Pc-en og logga inn på Twitter. Mange hadde fallow-et deg. Du gikk inn på profilen til Justin og han hadde skrevet Ikke  gå for fort frem#  Og da kom det flere tårer.  Så fikk du en melding fra??.

 Den var fra Catlin. Hun hadde skrevet (hva skjedde? )Du gadd ikke å svare kastet mobilen fra deg tokk på deg pysjamasen din slo av lyset og la deg i sengen din. Du sovnet ganske raskt. Dagen etter våknet du av at søstera de kom inn på rommet ditt og hoppet opp på senga de. Så hvordan gikk det på date med JUSTIN BIEBER! Sa hun og skrek samtidig. Jeg var ikke på date med han! Og ikke snakk om han sa du fort og gikk ut av romme ditt. Du gikk inn på badet og tokk deg en lang djus som varte i 2 timer. Du tokk på deg klærne og gikk ut. Du så at foreldrene dine ikke så glade ut. Moren så stressa ut og faren din bla raskt gjennom avisa. Moren din så at du kom inn i stua. Hun kom bort til deg tokk deg på håret å sa hva skjedde mellom deg og Justin? Du så raskt på henne å sa hvorfor spør du? DN du vil ikke like nyhetene. Jooo mamma hva har skjedd sa du fort og høyt. Faren din kom bort til deg. DN i går klokka 2 om natta så krasja en bil ooo..og det var Justins bil. Du fikk tårer i øynene og sa raskt og høyt hvordan har Justin det?? Mamma si det. Du falt på bakken og hadde hendende på ansiktet å gråt. Moren din og faren din satte seg på kne og moren din sa vennen det er ikke din feil ikke gråt. Du sto opp og sa JOO DET ER MIN FEIL! JEG SA TIL HAN AT JEG IKKE LIKER HAN! OG HAN LIKER MEG sa du og huset raste sammen nesten. DN DN!! Ro deg ned Justin har det bra han ligge på sykehuset nå sa faren din og strøk deg på ryggen. Mamma pappa vi må dra til Justin! Jeg må be om unnskyldning og hvorfor var Tanya så glad i dag? Sa du mens du tørker bort tårene dine. Ja da DN vi skal dra til Justin nå og vi har ikke lat Tanya å vite det sa moren din. Du løp opp på romme ditt tokk på deg klær løp og ned i igjen.  Oi du var kjapp sa faren din og lo litt. Pappa det er ikke morsomt Justin ligger på sykehuset og du ler? Beklager DN men jeg bare prøver å få deg i godt humør men det virker vist ikke. Nei pappa det gjør det ikke sa du og gikk til bilen med raske skritt. Moren din og faren din løp etter deg og satte seg i bilen. Moren din kjørte og dere var fremme på ca 20 minutter. Moren din og faren din gikk inn til sykehuset mens du løp inn. Du så  Pattie å løp til henne. Du klemte henne hardt. Hvor er Justin sa du til henne. Hun pekte på rommet ved siden av dere og du løp inn. Der var Justin bevist løs?.

 

Q Meeeer?

NYTT BILDET


Heisann!

Nytt bildet av Justin Bieber :

Awww, han er dritt søt <3 :)

KONKURRANSE JEG ER MED I


Heei

Jeg er med å sånn konkyrranse på www.bibses.blogg.no

Her er premiene og håper jeg vinnner BIBSES <3<3LOVE BIBSES<3

Premie nr. 1:

Første premien er en "I ♥ JUSTIN BIEBER" hettegenser, og du kan velg mellom alle de fargene på det bildet, og str. S, M og L! Men alt ang. farge og str. tar jeg opp etter hvert med vinneren.

Premie nr. 2:

Andre premien er Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story  -  det er boken Justin har skrevet selv. Den er stor og alt står på Engelsk. Boken er utrolig bra, og dere kommer til å leve dere inn i den.

Premie nr. 3:

Tredje premien er filmen hans Never Say Never. Dere alle sammen har sikkert sett den, men det er ikke sikkert alle har den på DVD.Men for å være med i konkurransen så må du gjøre dette:


Hvis du har blogg:
♥ Legge oss til som venn på facebook, vi heter: Bibses Bloggerene
♥ Linke til dette innlegget på facebooken din og twitter (hvis du har).
♥ Du må skriv et innlegg på bloggen din ang. konkurransen hvor du linker direkte til dette innlegget, + bilder av premien.
♥
Kommenter hvorfor akkurat du burdde vinne!, + jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer masse randomt etter den første kommentaren så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.


Hvis du ikke har blogg:
♥ Legge oss til som venn på facebook, vi heter: Bibses Bloggerene
♥
Link til dette innlegget på facebook og twitter (hvis du har).
♥
Kommenter hvorfor akkurat du burdde vinne!, + jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer masse randomt etter den første kommentaren så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.


BTW. Det kommer sikkert utrolig mange spørsmål om når vinneren blir trekt, O.S.V så hvis det er noe du lurer på ang. konkurransen så helst ikke spør Sandra om alle spørsmålene, eller på facebook veggen til Bibses Bloggerene, du kan egentlig bare legge til min (Silav's) personlige facebook og spør om alt der, den heter: Silav BibsesLykke til alle sammen :)

HISTORIE DEL 17


Srry 0 historie men var ikke hjemme siden Fredag...Så fikk ikke blogget! Men har sett han hun andre jenta har blogget så det er bra!

Hun ba deg komme hjem. Du sa hade til alle sammen og gikk hjem. Du merket at noen kom etter deg????????????

Du snudde deg og der sto Justin. Hvorfor kommer du etter meg? Sa du med en spørrende blikk. Vi fikk ikke snakke ferdig sa han å så på deg. Snakke om hva da? Spurte du han. Han så seg rundt mange hadde tatt opp kameraene sine. V i kan ikke snakke her. Kom vi går litt bort sa han mens han gikk. Du gikk etter han. Og dere gikk bak en vegg. Dere sto ansikt til ansikt. Ja hva var det vi skulle snakke om sa du fort.  Det men den gutten. Du fniste litt. Justin det er ikke sant. Vi løy! Du fniste og du så at ansiktet til Justin lyste. Hvem vare det dere snakket om i bilen da? Spurte Justin men lav stemme. Vi snakket om deg. Sa du og så ned. Han tokk opp hodet ditt og sa meg? Du nikket.  Hva mener du med at dere snakket om meg sa Justin og slapp hode ditt. Jo Catlin sa at du ser på meg heletiden. Så sa jeg nei det er ikke sant han ser ikke på meg med henne ( Catlin ). Sa du litt fort. Du ble så flau du kunne kjenne at du var helt rød i ansiktet. Men DN det er sant jeg ser på deg heltiden og vet du hvorfor? Spurte Justin. Du sa nei men han kunne ikke høre det nesten. Fordi hver gang jeg er nær deg så får jeg sommerfugler i magen . Du så på Justin med  store øyne. DN jeg liker deg.  Hva??? Du liker meg. Jeg gjorde narr av deg Justin.  Det er greit DN Jeg tenker ikke på det sa Justin med et smil om munnen. Men?Men Justin jeg..Du så ned . Jeg forstår DN du trenger ikke å si mer. Så gikk han fort. Men Justin vent daa sa du og prøvde å løpe etter han. Plutselig kom paparazzienem med 100 spørsmål. Du jente hva har skjedd mellom deg og Justin. Du gadd ikke å bry deg. Så tokk du bussen hjem. Du kom inn døra og møtte Tanya.  Hei sa hun glad. Du gadd ikke å svare så su løp opp på romme ditt. Plutselig rant det tårer ned. Du slo på Pc-en  og logga inn på Twitter. Mange hadde fallow-et deg. Du gikk inn på profilen til Justin og han hadde skrevet   Ikke gå for fort frem#  Og da kom det flere tårer.  Så fikk du en melding fra??.

Nytt bildeee???

Meeeer?

FØR OG ETTER...


Heisann!

Hva synes du om Justin før og nå ?  

Søt, Kjekk, Pen ?? :)

FØR:

ETTER :

 

(DENNE ER TATT FRA BIBSES.BLOGG.NO)

 

Q : hva synes du ? Liker du nå før eller etter ?

BILDET VS BILDET


Heei tenkte jeg kunne ha sånn bilde VS bildee!

VS

VS

VS

 

 

 

 

 

Fineeee?

''JUSTIN'' PÅ HÅNDLEDDET TIL SELENA &lt;3


Den 10.september holdt Selena konsert Mandalay Bay Events Center i Las Vegas. Hun hadde tusjet inn navnet til Justin på håndleddet. Justin var i Las Vegas også :)

 

10. september holdt Selena en konsert på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas, Nevada, og hadde tusjet inn navnet til Justin på håndleddet (Justin var forresten med til Las Vegas). Foto: All Over Press

Hvor søt er ikke deet ! <3 :)

Q: hva synes du ?

JUSTIN FIKK DRØMMEN SIN OPPFYLT


Heisann !

Justin skal få synge men Boyz II Men i julealbumet.Dette er en drøm for han som går i oppfyllelse, sier Justin.

Bandet la ut en melding til Justin på Twiteersiden. Der sto det :

- Det var en fornøyelse! Husk hva vi snakket om i studio, lillebror! La oss gjøre det igjen, bedre før enn senere!!

Da svarte Justin:

- Jeg kommer aldri til å glemme dette. TUSEN TAKK!!

Justin har tideligere jobbet med Boyz ll Men også.

            
 
Q : hva synes du ?

HISTORIE DEL 16


Heeeeeeeeeeeei som jeg sa mamma vet ikke at jeg er på pc-en! så det ble kort del...

Men du så at Justin ble lei seg. DN kan jeg snakke med deg? Sa.

Justin fort. Han reiste seg opp og gikk. Du gikk etter han. Dere gikk ved toalettet og Justin sto der med hendende i lomma. Ja hav er det Justin? Spurte du forsiktig. Han tokk ut hendende og sa forsiktig tilbake er det sant det med den gutten? Du fniste litt. Kanskje sa du med litt spennende stemme. DN si det da! Sa Justin utålmodig.  Hvorfor bryr du deg egentlig? Spurte du med et smil om munnen.  Jeg je? jeg bryr meg fordi..i det han skulle si det så begynte folk å ta bilder. Justin tokk deg i armen og små løp tilbake til bordet. Så hva snakket dere om spurte Ryan morsom. Ikke deeeg svar du tilbake. Alle lo bortsett fra Justin. Catlin merket det fort at Justin ikke er i humør. Hun sendte deg en blikk og det betydde hva har skjedd. Du sendte henne en blikk tilbake og sa etter på. Maten deres kom og dere begynte å spise. Justin spiste ikke så mye. Du hørte at telefonen din ringte. Det var moren din. Hun ba deg komme hjem. Du sa hade til alle sammen og gikk hjem.Du merket at noen kom etter deg????????????

Litt slemt men morsomt! haha.........!

Mer?

HVORDAN FÅ JB PÅ NEGLENE


Heeei det er sent og mamma vet ikke at jeg er på pc-en. Så , nå må jeg forte meg!

Dette trenger du:
-Rene negler ( Ikke noe neglelakk på)
-Sprit (Bruk gjerne vodka som et eksempel. Spørr foreldrene dine først) //antibac
-En helt blank neglelakk 
-Hvit eller lyserosa neglelakk, hvit gjør at bildet blir bedre, rosa gjør at den blir litt mer gjennomsiktig.
-Veldig små bilder av Justin som foreks. er printet ut fra words, google, aviser osv.
 
 

Steg 1:
Finn et bilde som du liker av Justin. I dette eksempelet blir det brukt lyserosa! La det tørke før du fortsetter.

 

Steg 2:
Hell litt sprit/vokda opp i en liten kork eller noe sånt, legg fingeren oppi i cirka 10 sekunder før du tar den opp igjen og legger på bildet.

 

steg 3:
Husk at du må legge bildet på med engang. Selve bildet skal selvfølgelig ligge mot neglen, og den hvite delen oppe.
-Trykk på bildet godt, fra alle kanter, og la bildet være på i 15 minutter, før du FORSIKTIG drar den av.
Tips. Blir det ikke nok væske, legg gjerne på litt mer vokda/sprit over selve bildet når du har den på neglen.

 

Steg 4:
Tørk forsiktig av om det ligger litt hvitt papir igjen på neglen.
La bildet tørke fint oppå neglen, før du forsiktig legger over blank neglelakk. Dette er for at bildet skal bli finere, og at det skal beskytte så bildet ikke går fort av,.

 
Du kan også bruke fake negler hvis du ikke har lange selv. Bare til å gjøre det samme!

NB: Det er tatt fra BIBSES.BLOGG.NO IKKE fra MEG....Og Bibses.blogg.no fikk det fra jdrewbswag.blogg.no......Så takk til dere begge! BIBSES&&JDREWBSWAG

Skal du prøve?

HAHAHAHAH &lt;3


HEEEI...<3  Litt morsom innlegg

Mange av dere vet sikkert at Justin sier: Hvis jeg synes ei jente er pen så biter jeg meg i leppa eller no husker ikke helt. 

Jeg satt her og så på gammle videoer av Justin.....Så fant jeg en video der Selena Gomez er OLLG-en til Justin. Ogv vet dere hva han gjør? Han biter seg i leppaaaaaa!!! Hahahaha døde når jeg så den.........<333

Heer er videoen

Spor til 00:30

SØTTTTTTT<33333333333!

  


HISTORIE DEL 15


Catlin dultet bort til deg og sa ser du det jeg ser? Ser hva da sa du til henne å så på henne rart.

Ser du ikke at Justin ser på deg? hele tiden sa hun med lav stemme. Nei nei nei nei ikke tenk på det! Det er bare tilfeldig at han ser på meg. Kanskje han ser på deg du er jo så pen! Sa du med litt høy stemme så de andre hørte deg. Alle så på deg fort. Hvem snakker dere om sa Christian. Hvem ser på hvem og hvem er pen? Sa Ryan og Justin forvirende. Vi er framme hørte dere Kenny si. DN Catlin svar sa Ryan. Emm vi er framme Catlin gå av sa du fort og hoppet ut av bilen nesten. Guttene kom etter dere. Vi går inn sa Kenny. Dere gikk inn og satte dere ned. Jeg går å bestiller jeg sa Justin og reiste seg opp . Hva vil dere ha spurte Justin.  Jeg er ikke så sulten sa du fort. Jo da du må spise noe sa Justin og så på deg.  Ok da jeg tar MC-Chicken sa du. Jeg tar det samme som DN sa Catlin. Ryan og Christian hva tar dere?Begge så på hverandre og sa Big Maccccc. Du og Catlin bare lo av dem.jeg henter Cola til alle sammensa Justin. Han gikk til kassa og bestilte maten. Han kom tilbake og satte seg ned.

Så jenter vi fikk ikke svar! Emm et var sånn at det var en gutt vi så ut av vinduet når vi var på vei hit i bilen og han så på DN lengeee. Men, så sa DN at han så på meg fordi jeg er pen. Men det er ikke sant han så på DN sa Catlin fort! Oi hun er god til å lyve tenkte du. Men du så at Justin ble lei seg. DN kan jeg snakke med deg? Sa.......................

Han ser på DN! HaHaaHa

Mer?

 

RIP....


Hei<33

( Tatt fra BIBSES.NLOGG.NO )

 
SUPER BASS


Hei BELIEBERS! 

Denne er så braaaaaaaa! Hahah skal prøve å lære hele! Kan litt av den!

 Q: ER DEN BRAA?

HISTORIE DEL 14


Men?..hvorfor kysset han deg? Du begynte å tenke på det hele konserten.

Etter ca 1 time kom en svett Justin til deg.  Du var kjempe flink sa du til han og klemte han. Du trakk deg tilbake men det gikk ikke. Han holdt deg hardt. Dere hørte at noen kremte bak dere. Justin slapp deg og der sto det 2 gutter og ei jente. Du så at Justin løp til dem og ga dem alle sammen en klem. Du gikk etter Justin og smilte tilde. Folkens dette er DN. DN dette er Ryan, Christian og Catlin. Hallo sa du høflig. DN du og Catlin kommer til å få det så bra. Du smilte til Catlin og det samme gjorde hun. Justin du burde gå å ta deg en djus sa Catlin og dere begynte å le. Jada jeg skal gå! Jeg kan se at dere ikke vil ha meg her sa han og gikk med senket hodet. Dere begynte å le ennå mer. Der gikk å satte dere ned på noen stoler etter at Justin gikk. Du Catlin Ryan og Christian ble gode venner. Dere snakker om alt. Etter ca 30 minutter kom Justin tilbake. Han var så kjekk der han sto. Du kunne lukte lukten av parfymen han hadde tatt på seg.  Du stirret på han til Catlin slo deg i armen. Du snudde deg mor henne og hun begynte å finse litt. Justin tokk en stol og satte seg ned ved siden av deg. Så hvor skal vi sa Justin fort og så på dere. Vi kan gå til MC sa Ryan fort. Dere ble enig om det. Vent må bare ringe til Kenny førts sa Justin og tokk opp mobilen sin. Justin la på og sa at vi går ut å venter til Kenny kommer. Dere gikk ut og etter ca 10 minutter kom Kenny. Dere satte dere i bilen og Kenny begynte å kjøre. Christian og Ryan var mellom deg og Justin. Du sat og snakket med Catlin. I det du så bort traff du blikket til Justin. Du ble litt flau og så ned. Catlin dultet bort til deg og sa ser du det jeg ser? Ser hva da sa du til henne of så på henne rart.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Jeg klikker snart her! Jeg skrev 4 deler av historien....Men så slår pc-en av seg og allllllllllllllllttttttttttttttttttttt er borteeeeeeeeee........................! AAAA og nå må jeg skrive dem på nytt!

Hahahahaha her klikker han! Nei daaa! 

 

HISTORIE DEL 13


Liteeeeeeeeeeeeeeee blogging!! SRRY

Dere gikk inn i et rom der var det mange der. De kom mot dere. DN han her er Scooter, 

Alfredo Flores . Usher og  Pappa  Jermey. Du fikk sjokk da han sa Usher. Vent vent  sa du Usher?  Sa du til han og så på Usher som var på vei til dere.  Hahaha Ja men ikke fik  ut!  Du pustet inn og ut lenge. Så kom Usher og du sto der bare og så på han klemme Justin så skulle han klemme deg også  og da begynte du å skrike.  Men, ikke høy. Han begynte å le så klemte han deg. Justin hvem er det? Ss Usher og så på deg og Justin. Jo hun heter DN og jeg tror hun er stor fan av deg. Usher begynte å le litt. Så gikk han. Justiiiiiiin hva gjør han her? Vi skal synge Somebody to love sammen her i kveld. Men, nå må jeg gå sa han og kysset deg på kinne. Han løp på scenen. Og alle jente begynte å skrike. Men?..hvorfor kysset han deg? Du begynte å tenke på det hele konserten.

..................................

 

Dere skal få flere deler i dag fra kl 3-5..Men etter det skal jeg på Bursdags fest jeg kommer hjem kl 9 eller no. Men skal prøve å blogg da også!

 

Mer ? 

HISTORIE DEL 12


 Du fikk sommerfugler igjen. Du kan ikke være forelsket i JUSTIN BIEBER! 

Du trakk deg fort fra klemmen. Justin sa du mens du så på han. Ja? Svarte han med glad stemme.  Hva med konserten? Ååå den har jeg glemt helt! Ja men moren din sa at du har stoppet konserten.  Ja DN det har jeg sa han og så ned. Men Juuuustin!! Du skal ikke stoppe konserten. Sa du så høyt!  Su så på klokka fort. Det var bare 1 og 30 minutter igjen til at konserten skal starte. Du tokk tak i hånda hans og løp. Hvor skal vi sa han mens han stoppa. Ring noen Justin de må hente deeg! Du skal ha konsert snart. Han tokk opp mobilen han ringte til bunny eller no. Det tokk ikke lang tid før har kom. Han åpna bildøra. Han så kjempe snill ut. Justin er Bunny? Sa du og så på han. Han begynte å le høyt , nei det er ikke Bunny det er Kenny! Kenny kom mot dere. Hei Kenny sa han og ga deg en klem. Hei DN svarte du hyggelig. Justin kom vi må forte oss! Vi ses sa du til Justin og begynnte å gå. Hvor skal du spurte Kenny og Justin i kor? Jeg skal hjem. Nei det skal du ikke sa Justin fort og dro deg inn i bilen. Han satt bak med deg. Kenny begynte å kjøre. Takk Justin og Kenny. For hva da svarte Kenny fort. Dere kjører meg! Åja ingen årsak. Du kunne se at Justin så på deg. Men brydde deg ikke. Etter ca 20 minutter var dere framme. Dere gikk inn i Oslospektum.  Du hadde aldri vært der. Det var så stort.  Du Justin og Kenny gikk til garderoben til Justin. Du venta utta for. Pattie kom inn døra og klemte deg. Takk DN du klare å få Justin tilbake til senen. Bare hyggelig. Justin kom ut fra garderoben og klemte moren sin. DN det er mange du skal treffe her.  Dere gikk inn i et rom der var det mange der. De kom mot dere. DN han her er Scooter

mer?

# 10 FAKTA DU IKKE VISTE OM JB


Visste du at ...

- Justin har usynlig tannregulering !

- Justin liker ikke at jenter prøver og imponere han

- Justin hater uggs på jenter

- Han hater når folk ser på han når han spiser

- Hans favoritt ferie sted er Bahamas

- Han er venstre hendt

- Han snakker flytende fransk

- Foretrekker mac pc'er

- sko størrelsen hans er 41

- Yndligstallet hans er 6

 

EVERYTHING IS PERFECT WITH HIM <3

:)


Heisann!

Sorry får null blogging disse siste dagene, men jeg har vært veldig opptatt med skolen osv.

Men jeg lover å stå på sikkelig og skrive mer av historien disse dagene <3

 

 

Q : hva synes du om brillene til Justin ?   Hot or Not ??

2011 VMA`S


Heei

Tatt fra BIBSES.BLOGG.NO

 Justin og Selena kysser tror jeg! spor frem til 1:00..De er så søte sammen og slangen til Justin er så søt!! Haha

); SORRY


Heioo!

Srry 0 blogging men har  EID nå så jeg  er litt opptatt..Men skal skirve 5 sider eller 4 sider med historieee! SÅ DET ER VARE Å GLEDE SEG!!!  Men jeg trenger flere i tips fra dere! Help me!

Awwww...så søøøøøøøøøøøøøøøøøøøt!!!!!!!!!!!!!

hits