august 2011

SELENA OG JUSTIN


Heeeeii

Hahahahahahah...Hør på Selena Hahahaha!

Hahahahahahaha!

HISTORIE DEL 11


Mamma Justin skal ha konsert i dg hva med den? DN det vet jeg ikke no om men Pattie vet sikkert det!. Åja ok.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Etter en time 


Pattie kom inn døra. Chaz hadde dratt får 10 min siden. Hei DN sa Pattie. Åhh hei sa du fort. Hun så veldig snill og søt ut. Går det bra med deg? Spurte hun og ga deg en klem. Ja det går bra med meg men ikke med Justin tror jeg. Men skal jeg fortelle deg alt? spurte du fort. Ja gjerne. Oki men jeg lurte på noe sa du. Ååå hva da? spurte Pattie overasket. Jo Justin skal ha konsert i dag og.....har han stoppet den? Sa du trist å så ned i bakken. Pattie tokk deg i hånden å sa DN han har dessverre gjort det men, ikke tenk på det du.  Hvaaa ikke tenk på det? Alle vil hate meg. Norske-beliebers har ventet så lenge også kommer jeg inn og ødelegger alt! Sa du høyt. Men du roet deg ned fort. DN ingen vil hate deg! sa hun. Pattie? Spurte du. Ja svare hun deg med verdens søteste stemme. Kan jeg sende melding til Justin via mobile din? Ja det kan du. Men hva skal du skrive? spirte hun. Du bare smilte og sa ingen tin. Du tokk i mot mobilen og skrev  

Hei Justin 

Kan du møte meg ( hvor du vill ) der om 2 timer?  Ikke kom for sein! 

Klem ********' 

Du hadde på skult-ID. Du gadd ikke å vente på svar. Hade Pattie sa du og løp ut. Moren din var ikke der. Du gikk inn i et senter. Du hadde tenkt til å kjøpe noe til han. Du så på ting i 1 time. Men, fant ingenting.  Så så du en sånn bamse butikk. Du gikk inn der og så på alle bamsene. Plutselig kom du over en banse der det sto     I`M SORY   den var kjempe søt så du kjøpte den. Du gikk ut av senteret. Det var bare ca 30 minutter igjen til du skulle møte Justin. Du tokk bussen til det stedet. Du gikk av etter 20 minutter. Så det var bare 10 minutter igjen. Så du løp. Du var framme etter 2 minutter. Det var ingen der. Du ble skuffa! Plutselig da noen bak deg. Leter du etter noen? Du snudde deg og der sto Justin. Justin du og løp mot han. Du klemte han.Du fikk sommerfugler i magen. det var ikke vanlig at du fik det!  Du trakk deg fort tilbake. Justin jeg beklager. Jeg skulle ikke kalt deg fort det! Og ikke tro at jeg ikke bryr meg om følelsene dine bare fordi jeg sa jeg ikke vet hvorfor jeg lette etter deg! DN Slapp av det er greit. Du fikk tårer i øynene. De trillet ned. Ååå ikke gråt DN sa Justin og tørket dem bort. Å Justin jeg har en gave til deg. Ååå gave jeg liker gave sa Justin morsomt. Du begynte å fnise litt. Du tokk bamsen ut av posen og ga den til Justin. Takk DN det betyr mye sa han og ga deg en klem. Du fikk sommerfulger igjen. Du kan ikke  være forelsket i JUSTIN BIEBER! 

 

 

Q:MeR?

skoleeeeee i morra og kl er 02:34  ca!!

 

HISTORIE DEL 10


 

Chaz fikk ikke snakke ferdig Justin avbrøt han. DN lette du etter meg? Hvorfor?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Jeg...Jeg vet ikke sa du å så ned. Du vet ikke? sa Justin kjempesurt! Og gikk sin vei. Justin vent da! ropte Chaz etter han. Går det bra? spurte Chaz deg. Jeg vet ikke hvorfor han ble så sur. Sa du og krysset armen din. Jeg tror jeg vet, sa Chaz. Chaazz! si det! Nei DN det må du finne ut! #SUKK# Jeg må vell det.  Dere gikk tilbake til sykehuset og der sto moren din bekymret. DN hvor har du vert?! Sa hun strengt. Jeg gikk etter Justin vell! sa du irritert tilbake. Ja vell og hvem er dette? Det ser ikke ut som Justin. Nei han heter Chaz. Jeg møtte han ute når jeg lette etter Justin. Chaz kjenner Justin og lette etter han! Sa du. Åja hvorfor lette du etter Justin? spurte moren din Chaz. Mamma da ikke by deg!! Ropte du. DN det er ikke farlig! sa Chaz og så på deg. Moren til Justin ringte meg og sa at han ikke hadde kommet hjem si den i går! Så jeg gikk ut og lette etter han. Også traff jeg DN her sa Chaz og smilte til moren din. ÅÅÅ. Men Chaz har du nummeret til moren til Justin? Spurte moren din mens hun tokk opp mobilen sin. Ja det har jeg svarte Chaz fort. Kan jeg få den sa moren din og smilte til Chaz. Ehh ja her er den. **********. Takk sa moren din høflig. Jeg skal bare ringe moren hans. Men Chaz hva heter hun? Sa moren din spørrende. Hun heter Pattie sa Chaz. ughh kan vi gå inn nå? Chaz Sa du. Ja da kom sa Chaz. Dere gikk inn og du satte deg i sengen. Du så ut av vinduet. DN går det bra? spurte Chaz deg om. Hææ ehh ja sa du fort. Nei DN det ser ikke sånn ut sa Chaz trøstende. Jeg vet ikke hvorfor Justin ble sur sa du lavt og så ned. Skal jeg si det? spurte Chaz deg om. Jeg tror der er fordi du sa til han Justin bever. Så går du ut og leter etter han og når du finner han så vet du ikke hvorfor du leter etter han en gang. Og vet du hva det kan bety DN? Sa Chaz. Nei jeg vet ikke det sa du å så på Chaz. Det....det kan bety at du ikke bryr deg om følelsene hans.  Sa Chaz sakte. Jeg bryr meg ikke om han men jeg bryr meg om andres følelser sa du. Plutselig kom moren din inn og sa. DN og Chaz jeg snakka med Pattie og hun kommer hit sånn at DN kan forklare alt! Hva?? må jeg? spurte du surt. Ja DN det må du! sa  

 

Men , mamma hav gjorde Justin her? Hva vet du ikke det spurte moren din forskrekket. Nei da du. Når du løp ut så traff du en stang og Justin var der. Så han tokk deg meg til sykehuset! Sa hun og så på deg. Oii jeg skulle ikke kalt han bever! Moren sin skulle til å gå ut men, du stoppet henne. Mamma Justin skal ha konsert i dg hva med den? DN det vet jeg ikke no om men Pattie vet sikkert det!. Åja ok. 

 

Oiiiii! 

 

Q:MeR?

 

klarte nesten ikke å skrive,,,,skole i morra og kl er 02:34  ca!!

100 LESERE


Hei! 

Neste uke skal jeg prøve å få over 100 lesere! Så spre det ut. Blogg om det hvis du har blogg :P  Nå har jeg 45 lesere! Elser leserne mine! Jeg vet det er vanskelig å få lesere når jeg ikke blogger så mye. Men, jeg skal begynne å blogge mye mer..eller prøve! Og jo flere lesere jo mer får jeg lyst til å blogge! 

Han sier sikkert  I Need you DN! HAHAHHAH

Q: Kan du hjelpe meg?

HISTORIE DEL 9


Ok men DN vi må finne Justin. 

 Jeg kjenner han nesten ikke sa du litt høyt. Men hvor liker han å være sa du. Men, denne gangen var du ikke høy i stemmen. Jeg vet ikke! Han liker å være alene i sånne tider. Sa han mens han begynte å gå. Kom da sa han og du var rett bak han. Så hørte du noen skrike høyt og det hørtes ut som om de løp. Chaz vent!! Sa du fort. Han stoppet og så på deg. Hør sa du og pekte på der lyden kom fra. Justiiiiiiiiiiiiin sa Chaz fort og løp mot den retningen du pekte på. Du løp fort etter han. Den høye lyden kom nærmere og nærmere. Plutselig løp en haug med jenter rett foran dere! Chaz så fort på deg og du så fort på han. Dere begynte å løpe fort etter jente flokken. Men det er ikke sikkert at Justin er der! Tenk om han har gjemt seg eller no. Plutselig stoppet Chaz deg.  Se der sa han og pekte på en gutt som løp fort! Han hadde på caps og solbriller. Hva med han sa du og så dumt på han. Jeg tror det er Justin sa han fort! Tro..du fik ikke å snakke ferdig han dro deg i armen og løp mot gutten. Chaz begynte å rope på gutten. Hallo du gutt som ser ut som Justin stopp. Hallo er det Justin?? Du begynte å fnise litt.  Chaz var jo litt morsom. Gutten stoppet og så på dere han tokk av seg brillene og det var Justin. Chaz hva gjør du her! Sa Justin fort. Jeg skulle komme i dag til deg! Og moren din fortalte meg at du ikke hadde kommet hjem siden i går. Så gikk jeg ut får å finne deg. Men så traff jeg DN som var ute og lette etter deg! Chaz fikk ikke snakke ferdig Justin avbrøt han. DN lette du etter meg? Hvorfor?

Q:MeR?

HISTORIE DEL 8


Hvorfor leter du etter Justin Bieber? Er dere venner eller kjenner du han?

Ja jeg kjenner han, vi er venner. Hva ? er dere venner ? hvor liker han å gå? vet du hvor han er si det!   (  si den setningen fort ) Sa du så fort du kan. Hahahahaha ro deg ned jeg vet ikke hvor han er. Moren hans ringte meg og sa at han har ikke kommet hjem siden i går han dro ut. Sa han trist. Man kunne se at han var trist. Men vent nå litt! Hvorfor leter du etter han? Ehhh ?Jo jeg er ikke sikker selv men kan si deg det jeg vet. Ok, sa du og pustet tungt. I går fikk jeg høre at foreldene mine skal skille seg og jeg ble så sur og lei meg. Jeg tokk på skoene mine løp ut så fort jeg kunne. Klokka var ca.21:30, husker ikke helt sikkert. Jeg løp og løp til jeg traff noe og alt ble svart. Men etter det husker jeg ikke hva som skjedde.  Da jeg våkna lå jeg på sykehuset. Familien min kom inn og sa at det var noen som ville treffe meg.  Når  han  kom inn så viste jeg ikke hvem det var. Hva?!? vet du ikke hevm JUSTIN BIEBER er? sa gutten fort! Nei, jeg hatet han,la meg snakke!. Når han kom inn så sa han at jeg hadde fått hjernerystelse. Så viste han hva jeg het og jeg var jo litt sur og lei etter at jeg fikk vite at jeg hadde fått hjernerystelse. Så spurte jeg hva han het så sa han Justin Bieber og jeg fikk sjokk! Men, så sa jeg til han Justin bever! Så sa han noe jeg ikke skjønet! ! ! Han sa JEG SKULLE ALDRI HA HJULPET DEG! Etter at han hadde sagt det så løp han ut!

Gutten så på deg og sa oii lang historie! Men du må ikke si Justin bever heller! Sa han til deg med et strengt blikk. Sorry da viste ikke at han blir sur! Sa du surt. Men hva heter du spurte gutten. Jeg heter DN. Du da spurte du han! Jeg heter Chaz. 

Ok men DN vi må finne Justin.  

chaz somers

JUSTIN BIEBER KONKURANSE


Heeioo

Jeg er med i sånn Justin Bieber konkuranse på bibses.blogg.no!  Bli med du også!

Premie 1 

 

 

Premie 2

 

 

Premie 3 ( Jeg har den ) 

 

Håper jeg vinner noe!

Q:Er du med?

HISTORIE DEL 7


 

 Hva mente han med at  han skulle aldri ha hjulpet meg?  

 

-------------------------------------------------------------------- 

Etter at Justin gikk ut kom moren din inn. Men denne gangen var hun alene. DN? Hva skjedde her inne? Ingenting sa du sarkastisk. Så hvor gikk Justin ut med tårer trille ned kinnet hans? sa moren din litt skuffet og så på deg. HVA? tenkte du inni deg. Hvorfor gråt han? Hvor gikk han mamma? sa du og reiste deg opp. Jeg vet ikke men hvor skal du? Jeg skal gå å finne Justin og be om unnskyldning sa du og løp ut. Du hørte at faren din ropte etter deg men gadd ikke å svar han. Du gikk ut av sykehuset ( du lå på sykehuset ) Du løp å løp men fant han ikke. Så så du en gutt med blå hette genser hvite briller og hvite bukser. Du så at den gutten var like høy som Justin  . Du løp og ropte Justin stopp! I da han snudde seg så var det ikke Justin. Det var en søt gutt han var nesten liker høy som Justin. Hei jeg beklager  trodde du var en annen gutt sa du til han og ble til en tomat.  Du hørte han fnise. Jeg hørte t du ropte på Justin mener du som i Bieber? Justin Bieber? Sa han og så seg litt rundt. Ehh ja men jeg må gå å finne han så håper vi møtes igjen! Sa du og gikk litt fort. Nei stopp jeg leter også etter han! Da du hørte det stoppet du. Hvorfor leter du etter Justin Bieber? Er dere venner??Eller kjenner du han?

Beskrivelse: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr5soTclCH78hvlXQH1-8BpBTcinuB5giyu2PzDIWp0plDus7VIQ

 Mer?

HISTORIE DEL 6


I det du løp traff du en stang du falt og alt ble svart 

-------------------------------------------------------------------- 

Du våkna og du var ikke hjemme. Du kjente at sengen du lå i var myk. Plutselig  kom en dame inn med hvite klær. Kjente henne ikke men hun så snill ut. Oii har du våknet allerede? sa hun mens hun tokk ut noen papirer.  Ja sa du svakt. Så i det du skulle reise deg opp kom familien din inn. Du så at moren din og Tanya var røde rundt øynene. De løp bort til deg og klemte deg sakte. Faren din kom bort til deg og strøk deg gjennom håret. Han så ikke så tris ut. Men DN det er noen som vil møte deg sa  Tanya og begynte å smile som aldri før. Moren din . faren din og Tanya gikk ut. Etter en stund kom en gutt inn han var så kjekk du hadde aldri sett en så kjekk gutt i hele ditt liv og du var 16 år. Han smile til deg og sa hei går det bra med deg? Det var det beste smile du noen gang hadde sett. Men du brydde deg ikke å sa hei ja det går bra med meg men har litt vondt i hodet.  Åja det glemte jeg å si du har fått hjernerystelse sa han og så ned.  Jeg har hvaa?! sa du surt nesten.  DN det er ikke farlig! Hvordan vet du hva jeg heter? Forresten hvem er du og hva gjør du her sa  du med høy stemme. Jeg? vet du ikke hvem JEG er? Sa han litt skuffende. Nei sa du litt usikkert og så ned. Ok men ikke frik  ut ok? sa han men litt morsom stemme. Hvorfor skal jeg det? Jo oki jeg er Justin Bieber nå vet du det sa han og fniste litt. Du er hvem?!?!? Justin Baæver??? Sa du å så på han. Han så sur ut  og lei seg ut på en gang! Skulle ha aldri hjulpet deg  sa han surt og gikk ut. Hva mente han med at  han skulle aldri ha hjulpet meg?   

 

 

Hahaha så søt!

 

Q:MeR?

HISTORIE DEL 5


Heei srry jeg må skrive fort men jeg lover i morgen kommer det mange deler"  PS Sorry skreiv fort vet at jeg mangler litt her og der men skole i morra  og jeg har p.,røve i morra. Nå skal jeg legge meg etttter mye friif lesing!  

Tanya: DN sa at  hun gjør det for meg!

------------------------------------------------

Etter mye snakking reiste du og Tanya dere opp. Der sa hade til Anita og Elise.  Dere kom til huset deres å hørte at folk ropte til hverandre. Tanya åpna  døra og der sto moren din å krangla med faren din. Du så at more din hadde mange tårer om rant ned. Du og Tanya så på hverandre og du så at Tanya var redd! Plutselig sa moren sin Tanya DN gå opp på rommet deres. Tanya gikk opp men , du ikke etter henne . Du bare sto der å så på dem. DN GÅ OPP NÅ! Sa faren din. Du  løp opp. gikk inn på rommet ditt og gråt. Du hørte at noen kom inn. Det var faren din. Han satte seg ned på sengekanten.

Faren din: DN? Du vet alle sammen krangler i blant.

Du svarte ikke

Faren din: Men  DN Svar.  Vi skal være venne fortsatt det vet du!

Hææ?? Hva menet han med at vi skal være venne fortsatt? Skal de skilles? Hva med oss! Det var de spørsmålene som kom i hodet ditt.

Du: Pappa hva mener du med det? Hvem snakker du om? Det er meg ikke sant?

Faren din: DN Hør her Jeg og moren din har bestemt oss får å bo litt fra hverandre.

Det var da du knakk sammen i gråt..M-M-MEEN PAPPA DA! Sa du trist.  Hva med at dere elsket hverandre?  Hææ?? Sa du og skrev på han! I det han skulle si noe løp du ut av rommet tokk på deg skoene dine og løp. Du løp og løp.  Men , du viste ikke hvor du løp det var sent klokka var 21:30. I det du løp traff du en stang du falt og alt ble svart

 

Q:MER? 

NULL BLOGGING :(


Heisann !

sorry for null blogging idetsiste, men jeg har vært opptatt med skolen og litt syk !

Men jeg skal prøve å blogge så mye som jeg klarer :) 

Q : hva har du gjort idesiste ?

Q : har du startet på skolen igjen ?

HISTORIE DEL 4


Hun åpna postkassa hun tokk opp det som var i postkassen og leste det...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hun begynte å skrike så høyt at du fikk vondt i øret. Anita kom ut av huset og begynte å le! Elise hoppet fortsatt. Da kom du og Tanya ut av buskene. Elise løp til Tanya og sa at hun har fått billetter til konserten til JUSTIN BIEBER. Tanya , Anita og du begynte å le så mye at dere knakk sammen. Hun så på dere og himmlet med øynene sarkastisk.  Og da begynte dere og le ennå mer. Så sa Anita at dere kan komme inn. Dere gikk inn og satte dere ned. Du og Tanya sa til Elise at hun skal sette seg med dere pga dere skulle fortelle henne noe. Hun satte seg ved siden av dere og så på dere spørrende.

Du: Elise, den billetten er ikke fra JUSTIN BIEBER!!!

Elise så trist på dere.

Elise: Hvordan vet du det? Det kan ikke du vite!

Du: Jo pga Tanya kjøpte den til deg!

Elise: Ja men det var jo utsolgt! Hvordan fikk du tak i det?

Du: Ja men gale Tanya gikk kl 6 får å kjøpe billetter.

Tanya: DU GJØR ALT FOR JUSTIN BIEBER

Tanya: DN Skal du også!

Du: ( så på henne med trist blikk ) Ja *sukk*!

Tanya: DN sa at  hun gjør det for meg!


Q : mer ?

Historie 1 - Del 3


Hei alle sammen her kommer del 3 av historien. Denne bloggen er ny så jeg er ikke så flink til å skrive, så kommenter gjerne om hva du synes !

 

Tanya ble så glad at hun hoppet opp og ned på senga mens hun gråt samtidig.  

------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Så kom du på at dere må ringe til Elise. Men , tenk om hun har kjøpt billetter. Tanya roet seg litt ned og løp ut og skrek i hele huset DN skal bli med til konserten!! Du begynte å le , så gikk du ned til henne. Du så at faren din og moren din satt og snakket med Tanya. Du gikk bort til deg og satte deg ved siden av moren din. Så snudde hun seg mot deg og sa <<DN jeg er kjempestolt av deg >>  Så strøk hun deg gjennom håret.  Du bare smilte til henne. Så begynte Tanya å babble i vei om hva hun skal ha på seg til konserten , hvis hun møter Justin hva hun skal si , prøve å være OLLG og MYE mer. Så kom du på at du ikke hadde ringt til Elise ennå. Så du gikk opp på rommet ditt og bestemte deg får å ringe til hun. Ide du skulle til å ringe henne kom Tanya på rommet ditt. Hun spurte meg om jeg ringer til Elise. Du nikket mens du tokk telefonen inn til øret. Hun tokk telefonen fra deg og avlyste samtalen. Du så på henne spørrende og hun bare himmlet med øynene og sa 


Tanya: Haloo! Ikke vær så teit  


Du: Jeg er ikke teit!! sa du litt surt 


Tanya: JO! Vi kan overraske henne!!!! 


Du: Hvordan skal vi det? 


Tanya: Jo jeg skal ringe moren hennes ( moren til Elise heter Anita )og si at jeg har kjøpt billett til

henne og at vi skal overraske henne.  

Du: OKK! Men hvordan!  


Tanya: Vi skal putte den i postkassa hennes og skrive at det er fra Justin sa  hun og lo kjempehøyt!  


Du: Okkkk! jeg er så med! 


Dere ringt til moren til Anita . Dere fortale alt og at dere skal putte den i postkassa og at Anita skal si til Elise at hun skal sjekke posten. Du og Tanya gledet dere. Så tokk du på deg jakka.

( Detter hehehe fant ikke noe bedre ) 


Du gikk ned å så at søstera de satt på sofaen og ventet på deg. Du gikk til henne, jeg er klar sa du. Hun reiste seg opp og gikk mot døra du gikk ette henne. Elise bodde ca 10 min fra dere. Der gikk og snakke om hva hun kom til å gjøre. Etter litt gåing var dere framme. Du ringte til mobilen til Anita. Du kunne jo ikke ringe på døra tenk om Elise svarte! Da hadde du ødeleget planen!! Anita svarte fort og sa at du kunne putte den i postkassa. Du ba Tanya om å gjøre det. Hun gikk fort å putta den inn og løp tilbake til deg. Du hadde gjemt deg bak en busk! Men , dere hadde godt utsikt til postkassa. Tanya så at noen åpnet døra. DN se der sa hun. Du så at Elise åpna døra. Hun var på vet til postkassa. Hun åpna postkassa hun tokk opp det som var i postkassen og leste det..........................

 

Sorry hvis jeg har noen skrivefeil ,PGA Det er skole i morra og se på klokka!

 

HEADER!


Heeioo

Jeg får ikke inn header! Trenger hjelp. Noen som er flinke?? Trenger hjelp!!HJEEEEEELP!

FÅ JUSTIN TIL Å SE DEN!


Heei

Jeg så denne videoen får noen dager siden. Jeg så den på jdbhistorie.blogg.no. Les hva hun skrev!

 Jeg synst at justin burde se denne. Synst ikke dere  ? Jeg såg videoen på bibses sin blogg men dette er min ide. Jeg tenkte at vist du har blogg eller twitter. Kan du spre denne videoen ? Og jeg synst virkelig at barna på haiti fortjener dette. Altså at justin ser videoen. Vi belieber greide det jo med paraden så koffor ikkje med denne.. ? ! Og om justin følger deg på twitter kan du jo skrive melding til han.. :D OG vist ikkje justin følger deg kan du jo twitte det til han eller ka det heite ;D 

GOD IDE! SÅ HØR PÅ HENNE! GJØR DET HUN SIER

 

Historie 1- Del 2


Hei alle sammen dette er del 2 av historien :)

 

Tanya: ( HUN LER ENNÅ MER ) Thomas sa at du kunne bli med meg  til konserten....... 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Du: Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Nei jeg drar ikke på homse konsert!  (Sa du og reiste deg opp)! 

Tanya: Ja men..  

Du lot henne ikke snakke ferdig..  

Du: Tanya jeg hater han..Elise liker han gå med henne!  

Tanya:  Ja jeg har også tenk på Elise! Jeg kjøpte 3 billetter.Så vi kan gå sammen alle 3.  

Du gadd ikke å svare henne.Hun hadde billettene i hendende og du tokk den ene. Og sa denne her skal jeg selge! Hun så på deg lenge og ble blanke i øynene. Du så en tåre rant ned. Hun tørket bort tåren som rant ned og løp opp på rommet sitt.  Du kasta billetten på sofaen og løp på rommet ditt du også! Noen åpnet døra. Det var Thomas. Kan jeg sette meg her? Sa han og pekte på senga du bare nikket og så ned. Det var ikke så vanlig at du var så slem mot søstera de.   

Thomas: DN, Var du ikke litt for slem? 

Du: Jeg?? Det var dere som kjøpte billetten til meg.Og dere vet at jeg H-A-T-E-R han.  

Thomas: Ja men du skulle ha sett hvor glad hun ble da jeg sa at du blir sikkert med med henne på konserten.  

Du: Ja men...Burde jeg snakke med henne?  

Thomas: Ja du burde gå å snakke med henne!  

Thomas gikk ut av rommet, og du lå på senga og tenkte litt om du skal gjøre det får lillesøstera de eller ikke! Etter mye tenking gikk du til rommet hennes. Du banket på døra. Du kunne høre at hun gråt.Men hun svarte ikke. Du banket på en gang til og hun åpna døra. Kan jeg komme inn sa du. Hun nikker forsiktig og gikk til senga.  Du gikk etter henne og satte deg ned på senga sammen med henne. Tanya? sa du. Ja ? mumlet hun.   

Du: Hva fikk deg til å tro at jeg kommer på konserten?   

Tanya: Jeg tenkte at du gjør det sikker får meg lillesøstera de...Og Thomas sa at du sikkert blir med sa hun og lo litt.  

Du: Men vet du hva? Du og Thomas tenkte helt riktig, jeg blir med. Ikke får Justin men får deg TANYA! 

Tanya ble så glad at hun hoppet opp og ned på senga mens hun gråt samtidig. 

 

 

Q: Mer? Første gang jeg skrver historie så.. Ja :D

 

Historie 1- Del 1


Heei

Her er den

Du var 16 år og het DN og bodde i Norge. Du hadde 1 storebror som het Thomas han var 18 år, og en lillesøster som het Tanya og hun var 15 år. Moren din jobbet som lærer og faren din var Ingeniør.  Du likte å spille fotball . Besteveninnen din het Elise og hun var kjempesøt og snill jente. Hun er der alltid for deg. Du og søstera de var de kuleste jentene i skolen nesten.
Her starter historien.. :)
 
Du hørte at faren din ropte på deg. Det var lørdag og sola var sterk. Du lå i senga og var trøtt og gretten. Du hørte at faren din ropte mer og mer på deg men du gadd ikke å svare. Til slutt ga du deg og gikk ned til han. Du satte deg ned ved spisebordet og du var kjempesulten. Moren din kom med maten og satte seg ned ved dere. Men det var rart søstera de ikke var her. Hun våkna alltid før deg.
Du: Mamma hvor er Tanya ?
Moren din: Hun begynte å fnise litt.
 
Du: du så rart på henne !
 
Moren din:  Tanya fikk vite i dag klokka 6 at Justin Biber kommer til Oslo om 1 mnd og skal ha konsert.
 
Du: aaa... men hvor er hun?
 
Moren din: Billettsalget er i dag klokka 10 men hun dro klokka 6.
 
Du:  Du begynte å le.
 
Tanya var stor fan av Justin Bieber. Hele rommet hennes var full av plakater av han! Hun hørte på sangene hans 24/7. Men du og broren din Thomas hatet han. Dere hatet han helle tiden!
 
Du: mamma kan Thomas kjøre meg og deg til kjøpesenteret ?
 
Moren din: Hun begynte å le mer.
 
Du: Mamma hva er det?
 
Moren din: ( ler litt til ) Tanya tvang Thomas  til å kjøre henne dit.
 
Du: oii stakkar Thomas!  (sa du mens du tokk en bit av brødskiven din).
 
ETTER 5 TIMER
 
Etter 5 timer kom Thomas og Tanya hjem. Du satt på sofaen og så på tv. De kom til deg og begynte å le! Du så rart på begge. Så lo de mer! Og til slutt spurte du om hva det var. Thomas kunne ikke snakke fordi han lo så mye. Men så spurte du Tanya.
 
 Du: Tanya hva er det!
 
Tanya: ( HUN LER ENNÅ MER ) Thomas sa at du kunne bli med meg  til konserten.......
 
Q: MEER ?
 

HISTORIE KOMMER :)


Hei alle sammen !

Ville bare bloggen om at del 1 av hisstorien kommer snart :) Så det er bare å glede seeg!

 

Gleeed dere!

IDEEEEEE? TIPSSS ?


Heei

Jeg skal snart begynne på en historie...Men trenger tips! Noen??? Skal ikke være så lang...Pga det er første gang!

Q: Har du tips?

TRENGER HJELP MED...


Heei 

 

Jeg treger hjelp med headeren!! Får ikke hesder på bloggen. Og hvis jeg får den  på bloggen så går designen vekk! Jeg trenger hjeeeeeelp! 

 

Q:Kan du hjelpe meg?

OM BLOGGEN!


Hei<3

Denne bloggen er historie blogg. Men jeg komme også med nyheter noen ganger. På denne bloggen skal jeg ha konkurranser og jeg skal begynne med ukens kommentar. Men skal ikke begynne enda. PS: Kan noen lage header til meg? Trenger ny!!!!!!!!

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG !


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits